Finansijske usluge

Tim ljudi okupljen oko firme Prodest d.o.o. je nakon višedecenijskog iskustva u investiranju, radu i vođenju organizacija kao što su banke i osiguranja, višegodisnjeg inostransog iskustva i usavršavanja kao i obavljanje razlicitih poslovnih aktivnosti u skoro svim zemljama Evrope došao do zaključka da je upravljanje finansijama jedan od najbitnih segmenata poslovanja. U najvećem broj slučajeva profesionalno finansijsko upravljanje znači i zagarantovan poslovni uspeh.

Organska hrana

Proizvodnja organske hrane isključuje mogućnost korišćenja savremenih veštačkih dodatka kao što su pesticidi i hemijska đubriva. Kao kompanija snažno podržavamo zaštitu životne sredenie i verujemo da svi moramo uložiti maksimalan napor kako bi zaštitili prirodu i njen eko sistem. Iz gore navedenih razloga naš fokus je na trgovini i distribuciji hrane organskog porekla. Naši domaći i strani partneri dele naše vrednosti i kao takvi su nam ukazali veliku čast poverivši nam distribuciju svojih proizvoda.

Energija

Fokus naše kompanije u ovoj oblasti jeste na obnovljivim izvorima energije. Obnovljiva (zelena) energija se dobija iz prirodnih procesa koje se konstantno obnavljaju. Najčešće se koristi energija sunca, vetra i vode. Naš cilj jeste omogućiti domaćim i stranim investitorima da uz pomoć viskoko razvijene tehnologije iskoriste prirodni potencijal Balkana i uz znatne finansijske uštede dobiju zelenu energiju koja nema štetnih uticaja na okolinu.

Trgovina

Trgovina različitim vrstama građevinskog materijala na tržištu Nemačkog govornog pordručija i tržištu Balkana. Fokus je na izvozu i uvozu proizvoda od metala, PVC-ALU stolarija, proizvoda od drveta, sanitarije kao i drugih vrsta građevinskog materijala.